Linda Lampenius

Uppträdde för Bosch, Siemens, Gaggenau and NEFF i Köpenhamn och njöt av ekolgisk mat

Postad: 8 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Jobb, Konsert, Mat, Musik, Resa, Uppträdande, Violin | Etiketter: , , , , , , , , , , , , | Kommentera

På tisdag, onsdag och torsdag kväll uppträdde jag på BSH Groups tillställningar i Danmark. Gjorde öppningsnumret kompad av en lasershow och gjorde finalnumret med ett härligt band. Andra artister var Linus Wahlgren och Jakob Stadell.
JCP Nordic var arrangörer för dessa tillställningar.

image

image

image

image

Bodde på DGI Byens hotell och hade tillgång till bl.a. gym, pool och massage. Tog massage 2 gånger eftersom jag lider av tennisarmbåge och provlem med vänster axel.

image

På Vita BOOST hittade jag UNDERBARA smoothies och “mackor”. Jätte gott…och ekologiskt. Även kaffet var givetvis ekologiskt.

image

image

image

Nu vill jag ha Gaggenaus vitvaror!!!

image

image

image

image

image

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier