Linda Lampenius

Provade ansiktsbehandlingen Skin Tightening

Postad: 20 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård, Skönhet | Etiketter: , , , , | Kommentera

Igår kväll testade jag skin tightening för första gången. Egentligen har jag inte så mycket “lös hud”, så skillnaden efteråt blev inte så stor. Jag måste dock säga att jag känner mig oförskämt pigg och fräsch i ansiktet nu efteråt. Nu vet jag också att det kommer bildas extra mycket kollagen under de kommande månaderna.
För övrigt så äter jag antioxidanter, silicea, omega 3 och aloe vera för huden.
Så här såg det ut när jag behandlades på Devita Skönhetsakuten på Birger Jarls gatan.

image“Baby skin” med Julie Lindh och dermapen

Postad: 27 oktober, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård, Skönhet | Etiketter: , , , , | Kommentera

Julie Lindh är en kvinna som gör underverk med sina produkter och dermapen. Julie tar hand om skådespelare, modeller, kändisar, kvinnor&män i New York, Paris och Stockholm.
Tog en “facial” igår. Bokade tiden för rätt så länge sedan. Julie brukar komma till Sthlm 2-3 ggr per år. Hon är då här ca en vecka…och heeelt fullbokad.
Julie “skrapar” bl.a. bort hud med ett väldigt vasst “verktyg”. Sedan “torterar” hon en med en “dermapen” (väldigt många nålar som “söndrar” huden, för att den sedan skall kunna reparera sig och bilda mer kollagen). Masken hon satte på efter det fick mig att tro att tusen getingar stack mig på en och samma gång 😉 Julie använde också något “ljus” på mitt ansikte…tror hon sade det var gult…
Men smutresultatet av denna “pina” är enastående!! Huden känns som den gjorde när man var ett litet barn 🙂 och man får en fantastisk lyster 🙂

image

image

http://www.julielindh.com http://www.jlskinfitness.comSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier