Linda Lampenius

Hjälp mig hitta ekologisk blond hårfärg!

Postad: 27 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Hår | Etiketter: , , , , , , , | En kommentar

God morgon! 🙂

Jag skulle behöva goda råd gällande hårfärg. Jag är blond naturligt, men sedan jag fick Olivia, har håret blivit ”mörkblont”. Ögonbrynen och fransarna förblev dock väldigt blonda…konstigt…

 

Nu när jag är gravid är jag extra känslig för allt möjligt. Under graviditeten har frisörer färgat mitt hår med Wella och Matrix. Båda gångerna fick jag ”brännskador” i hårbotten. Wella färgen blandas ju med väteperoxid, så jag förstår att det kan bränna huden. Matrix nya Ultrablond serie skall däremot vara vårdande för blont hår och innehåller inte väteperoxid. Men jag reagerade precis likadant när mitt hår färgades med Matrix. En frisör som jobbar med Matrix berättade då för mig att just den serien inte passar dem som har pollenallergi…jag är en av dem!

 

Jag har provat några naturliga/ekologiska färger tidigare, men min hår har blivit gult, grönt eller rött av de färgerna. Kan ni tipsa mig om en färg som verkligen funkar för att ge en ren blond färg och som passar en allergiker?

 

Önskar er en fin dag!

 

Kram,LindaSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier