Linda Lampenius

Olivias coola danslärare på House of Shapes

Postad: 15 september, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Dans, Okategoriserade, Olivia | Etiketter: , , | En kommentar

Olivia tycker att hennes lärare på House of Shapes, Roja Kamali, är supercool!

image

imageOlivias första dag på Lilla Akademien och House of Shapes

Postad: 8 september, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Familj, Livet, Musik, Okategoriserade, Olivia | Etiketter: , , , , , | En kommentar

Igår var Olivia för första gången på barndans på House of Shapes. Hon tyckte det var jätte kul. Olivias högsta önskan är dock att börja dansa klassisk balett på Base23, men vi hittade ingen passande balettkurs.

Idag började Olivia också på Lilla Akademien. Först blev det musik/sång/noter, sedan dans och till sist målning. Olivia stortrivdes!
Dock måste jag säga att vissa barn, eller rättare sagt barnens föräldrar, höll på att förstöra dessa lektioner. Det fanns barn som inte ville lyda lärarna och som skrek/sprang/grät. Då borde föräldrarna ingripa. Antingen så tar man ut barnen i korridoren och gör upp om att man skall bete sig och göra som läraren säger, eller så vet föräldern att barnet ej är moget för dessa lektioner och då väntar man ett halvår eller ett år. Dansläraren skötte det bra. Hon bad två mammor med sina barn att lämna danssalen.

Olivia lydde lärarna till 100%. Och hon såg ut som om hon njöt av varje sekund. Det var barnen med “fri uppfostran” som verkade må dåligt och inte ville vara med. Vett och etikett gör inte människor olyckliga…tvärtom!

Olivia visade igen sin “perfektionistiska” sida…Hon var petnoga med att få till rönnbären och de små blommorna i detalj. Hon valde att börja just med de små detaljerna. Jag har varit precis likadan under hela mitt liv. Det där med perfektionism är ju något jag haft nytta av i mitt jobb, men i privatlivet har det ju ställt till med ett och annat…

image

image
image
Olivias stilleben:
imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier