Linda Lampenius

Gör balett-övningar, så som Victoria’s Secret modellerna gör

Postad: 26 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

I och med att min nya PT är f.d. balettdansare och nu tränar unga konståkare både i balett och konståkning, så får jag nu göra rörelser som konståkare och balettdansöser gör. Victoria’ Secret modellerna tränar på samma sätt. Herreguud vad effektiv deras träning är! Och vad tunga vissa rörelser är… Man kunde ju tro att det inte är så värst tungt att föra upp och ner, eller hålla upp ena benet bakåt, med upprätt överkropp… Men då tror man fel!! Det bränner som bara den i övre delen av rumpmusklerna!!

image

image

Väldigt roligt att hitta nya övningar och träningsmetoder!!Skidåkning och skridskolöpning på gymet

Postad: 20 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa, Idrott, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

Både skidåkning och skridskolöpning är otroligt bra träning för hela kroppen. Kul att man kan integrera dessa idrottsgrenar med gymträning!
Eftersom jag har problen med vänster arm och axel just nu, så måste träningen anpassas efter dessa skador.
Igår fick jag göra flera övningar för magen, rumpan och benen. Fick även lära mig ett par övningar man gör då man tränar konståkning. Jätte roligt med nya övningar!

image

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier