Linda Lampenius

Härligt ekologiskt café i DGI Byen i Köpenhamn

Postad: 4 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Mat | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

Uppträder på ett stort conference center i Köpenhamn. Hittade ett underbart ekologiskt café i DGI byen. Trevlig överraskning 🙂

image

image

image

image

imageFrån det ena till det andra…

Postad: 12 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa, Mat, Okategoriserade | Etiketter: , , , , | Kommentera

Mitt sug efter något särskilt i matväg ser annorlunda ut från dag till dag. Igår längtade jag efter sallad och idag var det pasta som frestade mig.

Jag har fortfarande svårt med att godta tanken om att jag INTE FÅR skriva på boken, uppträda, jobba med pappersarbete etc. Vissa människor runtom kring mig verkar inte heller förstå att intervjuer och fotograferingar oftast hör till de mest stressande elementen i en artists liv.

Idag åt jag lunch med min väninna Annika på Levinsky’s Café. Det blev pasta med pesto, kyckling och körsbärstomater. Till efterrätt tog jag 70 % choklad, irish coffee choklad och en sojalatte.

image
imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier