Linda Lampenius

Saknar flygplatserna

Postad: 27 september, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Livet, Okategoriserade, Resa | Etiketter: , , , | Kommentera

När Olivia och jag åkte till Helsingfors i helgen, slogs jag igen av att jag faktiskt saknar många av de flygplatser, jag spenderat så mycket tid på under hela mitt liv.

Är jag knäpp??? Kanske det… 😉

Känslan av frihet var så stark. Jag älskade också att sitta på ett kafé, oftast Starbucks och titta på människor. Jag brukade försöka luska ut vilken typ av människa de var och hur deras vardag såg ut. Fantasin fick flyga fritt…

De bästa flygplatserna finns i USA. Måste även nämna att de flesta tyska flygplatserna är vidriga. Charles de Gaulle likaså.

Några favoriter: LA LAX, Heathrow, Indianapolis

07 airport5-3 Beauty Hall - inc Tom Ford arh20081017-0054-panorama 80086387DK008_HEATHROW_TERMINAL FIVE Encounter Restaurant at Los Angeles Airport 4095601409_42ab2efec2_z pylon23(6) heathrow_airport_to_open_new_tiffany_and_co_shop xche11900d harrods_heathrow_T4 london-heathrow-airport-shopsSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier