Linda Lampenius

Ekoaffären Eat

Postad: 14 augusti, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Hälsa, Hälsokost, Mat | Etiketter: , , , , , , | En kommentar

Som jag skrivit innan, så tycker jag att ekologiska produkter är på tok för dyra i Sverige. Igår gick jag för andra gången in i ekoaffären Eat på Tegnérgatan 3 i Stockholm. Precis som första gången, så köpte jag en hel del, eftersom jag gillar ekologiska produkter, speciellt i matlagning. Det blev olivolja, mandelsmör, aprikoser, acai-pulver, te, ägg, choklad, grönsaker, ett par burkar starka kryddor och en olja för ansiktet. Trodde inte mina öron när jag hörde summan vid kassan…men, bet ihop och tänkte att jag fick skylla mig själv som inte lärt mig läxan efter första besöket. Måste dock göra lite “reklam” för oljan. Den är menad för ansiktet, men jag har lagt den även på ovansidan av händerna igår och idag. Oljan känns skön och får huden att se frisk och strålande ut. Nu hoppas jag att hjortron är så bra för huden som det sägs…

imageHärlig ekologisk C-vitaminkur

Postad: 6 februari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Hudvård, Skönhet | Etiketter: , , , | Kommentera

I paketet jag fick från Kurera, fanns Annemarie Börlinds C-vitaminkur för ansiktet. Oljan (+serumet) är toppen! I och för sig vet jag inte vad produkten kan göra med huden, eftersom jag använt den så kort tid…men den känns underbar!

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier