Linda Lampenius

Missing People utglänser svenska polisen…än en gång

Postad: 9 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Livet | Etiketter: , , , , , | En kommentar

Jag blev tårögd när jag såg att Missing People hade hittat 9-åriga Anna. Man kan bara ana hur fruktansvärt dåligt både Anna och hennes föräldrar/släktingar mått.

Alla 800, som var ute och letade inatt, är riktiga hjältar! Tänk att dessa “vanliga” människor om och om igen utglänser svenska polisen.

Varför samarbetar inte svenska polisen med Missing People? När jag var gäst hos Malou i “Efter Tio” i förrgår, var även Missing Peoples ordförande där. Hon berättade då att finska polisen hade kontaktat Missing People för att be om hjälp. Har svenska polisen sökt Missing People för ett eventuellt samarbete?

Hurra för alla Missing People hjältar!!!! Ni är fantastiska!!!!Hurra för polisen!

Postad: 1 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Livet, Media | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Inatt vaknade jag av ett sjujäkla oljud. En helikopter flög rätt så lågt nere, fram och tillbaks nära vårt hem. Just då kändes det riktigt irriterande, men när jag vaknade vid sex-tiden i morse och tog en titt på tidningarna på min mobil, kunde jag läsa i aftonbladet att polisen lyckats gripa 5 inbrottstjuvar i närheten av oss. Polisen hade jagat med flera polis- och hundpatruller och med helikopter.

Tack till polisen för ett bra arbete! Hittills har jag bara läst historier om svensk polis som fått mig att tycka att det mesta går åt pipan…Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier