Linda Lampenius

Underbara Carina E. Nilsson och Charlotte Perrelli

Postad: 7 februari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Kläder, Livet, Olivia | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Idag åkte jag in till stan med Olivia och Cecilia. Vi åt lunch med Martin och hans anställda på Matman (Kungsholmen) 🙂 Sedan kom underbara Carina på besök hem till oss. Hon hade med sig presenter både till Cecilia och Olivia. Har saknat Carinas sällskap. Jag hoppas också att vi får uppträda tillsammans snart igen… Carina hade haft möte med Charlotte Perrelli och då hade Charlotte skickat med sin parfym och body lotion åt mig. Otroligt snällt av Charlotte. Tusen tack Carina och Charlotte!!!

image

imageTusen tack Kurera!

Postad: 4 februari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Hälsa, Hälsokost, Hår, Hudvård, Kosttillskott, Skönhet | Etiketter: , , | Kommentera

Hämtade idag ett paket på posten. Vilken trevlig överraskning 🙂
Hade precis tänkt köpa acai och mivitotal 🙂
Tack Kurera!

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier