Linda Lampenius

Maria Montazami vin och mousserande

Postad: 18 juni, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Jobb, Konsert, Media, Musik, Uppträdande | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera

Uppträdde för en dryg vecka sedan med Carina E. Nilsson på en aningen “udda” tillställning. Maria Montazami gjorde reklam för sina viner på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. I samband med det ordnade hon ett pr-jippo, nämligen ett bröllop mitt i Kungsan. Det var på bröllopet vi spelade. Erik Linder sjöng också en Kent-låt.

image

image

image

image

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier