Linda Lampenius

Plötsligt stod vi där och uppträdde för en miljardär

Postad: 8 maj, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Concert, Jobb, Konsert, Musik, Uppträdande | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Jag spelar i en grupp som heter Grace. De andra medlemmarna är Sofia Källgren (sång), Carina E. Nilsson (piono/keyboard) och Monica Ramos (harpa). Dessutom brukar vi ha med oss Johan Junstrand (trummor) för att även kunna “rocka loss”.

Vi visste självfallet att vi skulle uppträda på Würth i Örebro, men att ägaren, miljardären Reinhold Würth, skulle sitta där med sin familj, blev en överraskning. Men det bästa med kvällen var att vi hade en så jäkla härlig stämning på scenen. Det är så kul att få uppträda som en del av ett band, istället för att stå där helt ensam, även om jag älskar att spela som solist också.

imageJulklappstips

Postad: 8 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: CD, Musik | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

Min julskiva är en samling av de vackraste julsångerna jag känner till. Jag gjorde skivan på eget skivbolag “Linda Lampenius Productions”.

Jag är väldigt lyckligt lottad eftersom så fantastiska artister ville vara med på skivan. Kalle Moraeus, Sofia Källgren, Nils Landgren, Fredrik Lycke och Ulf Wakenius.  Vi ackompanjerades av stråkkvartett, harpa och en damkör. Allt spelades in i en fantastisk kyrka nära Göteborg.

Och…jag hade världens bästa producent, Lars Nilsson på Nilento. Han spelade in bl.a.  Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllopsskiva.

Ni kan lyssna på skivan på Spotify:

♫ Angels – Linda Lampenius http://t.co/P3mhEUT3 #Spotify


Michael Bublé i mitt vardagsrum

Postad: 26 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Ätstörningar, CD, Jobb, Jul, Musik | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

Jag sitter och skriver på min bok i sällskap av Michael Bublés charmiga röst:-) Och gissa vilket av hans album jag valt idag? Jo, hans julskiva ”Christmas”! Vädret är ju så deprimerande och jag vet inget som gör mig gladare och lyckligare i musikväg än just julmusik.

 

Skriver till julmusik

 

Med det samma vill jag passa på att påminna er om att jag har en julskiva som heter ”Angels”. Gästartister på skivan är Kalle Moraeus, Nils Landgren, Sofia Källgren, Fredrik Lycke och Ulf Wakenius. Skivan spelades in i en underbar kyrka nära Göteborg. Vi ackompanjerades av stråkkvartett från Göteborgs Symfoniker, franska harpisten Delphine Constantin och en damkör.
Gå in och lyssna på Spotify och köp den t.ex. på CDON.COM ! Perfekt julklapp!!!

 

Min julskiva AngelsSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier