Linda Lampenius

Gör skillnad i Sydafrika med Project Playground

Postad: 21 december, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Livet, Välgörenhet | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Jag har uppträtt på Project Playgrounds välgörenhetsauktioner, eftersom arbetet (för barnen i Sydafrika) som organisationen gör, är så viktigt och fint.
10365849_10204997712596573_8349348910774508954_nJag bär det här fina armbandet för att stödja Project Playground och deras viktiga arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder. Armbandet representerar att vi alla är en viktig pusselbit i kampen för att göra världen bättre. Genom att köpa detta armband för 100 kr är du också med! Ta en bild när du bär ditt armband och använd hashtagsen ‪#‎projectplayground‬, ‪#‎julpusslet‬ och ‪#‎bitförbit‬ och bli en del av pusslet. Tillsammans förändrar vi världen! Bit för bit, barn för barn. Armbandet hittar du här: shop.project-playground.org.

Julen är inte alltid fröjdefull i Sydafrikas kåkstäder. Jag är en del av Project Playgrounds julpussel och sprider julen hela vägen till de som behöver det allra mest. För 100 kr kan du också vara med! Tillsammans förändrar vi världen. Bit för bit, barn för barn.Sofia Hellqvist och Prins Carl Philip förlovade – Såååå vackra tillsammans

Postad: 28 juni, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Livet | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera

Kan inte låta bli att tänka på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som par, när jag ser Sofia Hellqvist och Prins Carl Philip tillsammans. Dessa två par är “made in heaven”.

Jag är väldigt glad för att Sofia, hennes syster Lina och resten av Project Playground teamet velat ha mig med som artist på deras välgörenhets auktioner. Jag har då fått lära känna dessa unga kvinnor och måste säga att deras engagemang kommer från hjärtat. Senaste gång träffade jag Sofia och Prinsen samtidigt. Vilket fint par!! Och Sofia ser redan nu ut som en riktig prinsessa…

GRATTIS och KRAMAR!!!!!!

image

image

image

image

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier