Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Livia Wanntorp – Livia’s yoga

“Back to nature” – en helg för medveten närvaro

Det är snart maj och tiden under vilken vi börjar planera vad vi ska göra denna sommar.

Vad är du drömmer om? Hur ser bilden av din 2022-sommar ut?

För mig är sommaren alltid en tid att njuta av att kunna pausa. Det spelar ingen roll vad jag gör, om jag åker utomlands eller om jag stannar kvar i Sverige. I vilket fall, trycker jag på paus-knapp och satsar på 100% på vila i åtminstone ett par veckor. Det är nödvändigt för att jag ska kunna möta hösten med förnyad kraft och lust att ta tag i undervisning igen.

Känner du igen dig?

För mig och säkert flera är det dock inte helt självklart att bara gå på semester och från den ena till den andra dagen komma in i semester- avslappningsmode. Det tar nämligen lång tid för de flestas nervsystem att byta från ett läge av prestation, bestämda möten och inrutade dagar till ett läge där man bara kan vara.

Ett sätt att lättare glida in i viloläget är att inleda sommarlovet med en helg vid en vacker plats ute i naturen och där får hjälp att komma ner i varvet genom bl a närheten till skog och hav, mjuk yoga och Mindfulness meditation men också lagad, god mat och tid att vila upp sig. Nästan som du skulle ge dig själv tillståndet att släppa alla vanliga jobbansvar och ägna dig åt din egen välmående och återhämtning. En helg som hjälper dig att helt enkelt glida in sakta till djupare avslappning och sommarkänsla!

Visst låter detta fantastiskt?

Den 1-3 juli håller jag en helg med fokus på Medveten närvaro - Mindfulness, återhämtning och mjuk yoga ute vid ett Roslagens vackraste pärlor. Vi åker nämligen ner till Väddö och bor på det förre detta pensionatet Lyckhem som kända Karl Dyall och Josefine Bengtsson (med lilla bebis Noah) har tagit över och inrett till ett fullt utrustad retreat-center med flera vackra yogastudion och full utrustning för alla typer av yoga.

Under denna helg får du mig som guide till mjuk och tillgänglig morgon och kvällsyoga samt i övningar i Mindfulness och meditation. Vi vistas en del i skogen och närliggande natur och verkligen går "back to nature" som namnet på retreaten antyder och använder naturen, träden, och havet som verktyg för återhämtning och djup avslappning efter en lång arbetssäsong.

HÄR kan du läsa mer om YOGARETREATEN BACK TO NATURE och du får gärna mejl till mig för frågor och bokning av de sista platser (gruppen är liten).

VÄLKOMMEN!

 


Skriv ut artikel


Hur motverkar du höststressen?

Hur motverkar du höststressen?

Okategoriserade

Hej! Nu är hösten definitivt här. Regn och lägre och lägre temperatur påminner oss om att sommaren ligger nu officiellt bakom oss. Ett annat sätt att märka att hösten är här är att vi har börjat jobba igen och kommit tillbaka till en vardag som för oss många börjar klockan 8 på morgonen och pågår […]

Livia’s yoga – en yoga som anpassas till var och en!

Hälsa

  Hej på er och Glad Påsk! Det finns så många olika definitioner för YOGA och ingen är egentligen fel. Yoga kan innebära att främsta sitta stilla och meditera med hjälp av andetag men yoga kan också vara flödande rörelser synkroniserade med andetag, bara för att ge ett par exempel. Kära barn har många namn […]

SKOGSBAD – att dyka rakt in i naturen

SKOGSBAD – att dyka rakt in i naturen

Hälsa

Det är många av oss som bara behöver kliva in i en skog, ta en promenad längs en stig kantad av stora och gamla träd, ta in barrdoften och lyfta blicken mot blåa himlen, för att uppleva en känsla av större lugn och harmoni. I mitt jobb som stresscoach och yogalärare tar jag gärna hjälp […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)