Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Livia Wanntorp – Livia’s yoga

Den 17-18 maj intar Stockholm Beauty Week plats i stan igen!

I många år har jag haft stora glädjen att delta vid en mässa som uppmuntrar både eget-småföretagande och utveckling av innovativa produkter och tjänster med skönhet och hälsa i fokus. Så har jag nu glädjen att ännu en gång delta vid och skriva om Stockholm Beauty Week som öppnar sina portar för alla den 17-18 maj vid stora vackra lokaler på Norra Latin!

På Stockholm Beauty Week bjuds du alltid in till ett smörgåsbord av ekologiska, högkvalitativa och innovativa produkter och tjänster för skönhet och kropps- och hudvård och hälsa. Förutom att kunna besöka montrarna med spännande produkter och ta del av information om dessa produkter genom att prata med kunniga och engagerade utställare, kommer du att även få lyssna på intressanta föredrag och prova på behandlingar under mässan som brukar locka dit både yngre som mer mogen publik varje år. Dessutom pågår det aktiviteter av olika slag parallellt under hela två dagarna. Mässan är som en fest för dig som är intresserad av skönhet och hälsa!

Huvuddirigenten för Stockholm Beauty Week, visionären Maria Forssén, som även i år håller  i trådarna för mässan, har tillsammans med sin proffsiga team, valt ut hela 80 stycken utställare som både representerar Sverige och utlandet och du kommer att kunna hitta tillbaka till dina favoriter men också upptäcka nya märken.  Se bara på mässans ambitiösa två-dagars program HÄR!

I år kommer det även spännande gäster att medverka. Bland annat har du förmånen att lyssna på min gamla lärare i kostläran, den duktiga Fredrik Paulún som kommer att, i samarbete med hälso-och hudanalysföretaget Dynamic Code, presentera sin nya bok Hälsokompassen som handlar om hur man kan  hitta till den kost som är rätt för var och en med hjälp av sin egen hälsokompass. Också kända Jonas Colting medverkar på mässan med en föreläsning om sin syn på hälsa och livsstil som han ger i samarbete med hudvårdsmärket No Bond Beauty. Vidare bjuder Ivan Valencia in till trendspaning i samarbete med ekologiska märket Dr Grandel. Då många franska märken medverkar till mässan i år, får Frankrike eget utrymme  i närvaro av Frankrikes Ambassadör Monsieur Etienne de Gonneville.

Du hittar alla 80 st inbjudna medverkande HÄR och mitt råd är att du planerar in ett flera timmars besök till Norra Latin så att du inte missar denna inspirerande mässa där jag själv alltid lär mig något nytt varje år!


Skriv ut artikel


Hur motverkar du höststressen?

Hur motverkar du höststressen?

Okategoriserade

Hej! Nu är hösten definitivt här. Regn och lägre och lägre temperatur påminner oss om att sommaren ligger nu officiellt bakom oss. Ett annat sätt att märka att hösten är här är att vi har börjat jobba igen och kommit tillbaka till en vardag som för oss många börjar klockan 8 på morgonen och pågår […]

Livia’s yoga – en yoga som anpassas till var och en!

Hälsa

  Hej på er och Glad Påsk! Det finns så många olika definitioner för YOGA och ingen är egentligen fel. Yoga kan innebära att främsta sitta stilla och meditera med hjälp av andetag men yoga kan också vara flödande rörelser synkroniserade med andetag, bara för att ge ett par exempel. Kära barn har många namn […]

SKOGSBAD – att dyka rakt in i naturen

SKOGSBAD – att dyka rakt in i naturen

Hälsa

Det är många av oss som bara behöver kliva in i en skog, ta en promenad längs en stig kantad av stora och gamla träd, ta in barrdoften och lyfta blicken mot blåa himlen, för att uppleva en känsla av större lugn och harmoni. I mitt jobb som stresscoach och yogalärare tar jag gärna hjälp […]

Att bli stress-starkare. Välkommen in till Livia’s yoga!

Att bli stress-starkare. Välkommen in till Livia’s yoga!

Coachning

  Hej! Välkommen hit! Jag heter Livia och är strålande glad att från och med idag få vara en del av Kureras bloggarteam! Förutom glädje över att få jobba ihop med en superproffsig redaktion och en etablerad tidning, känns min nya blogg som ännu en superbra chans att fortsätta föra fram mitt budskap som är […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)