Vad kan jag förvänta mig?

Hej!

Jag vill komma igång med träningen igen efter semestern och hitta bättre matvanor. Jag funderar på att gå till en hälsocoach. Vad kan jag förvänta mig av besöket?

Karin Innings svarar:

Hej och tack för din fråga till oss!

En hälsocoach kan hjälpa dig att hitta motivation och drivkraft att ändra på din livsstil. När du pratar med en hälsocoach kommer du få många frågor att besvara och fundera på. Dessa hjälper dig att förstå dig själv och dina beteenden.

Coachning utgår alltid från dina resurser och din kunskap om dig själv. Enkelt uttryckt skulle man kunna säga att coachens mål är bli överflödig när du uppnått känslan av att du gör allting rätt utan coachens hjälp.

Alla coacher har lite olika bakgrund. Vi på Wabani jobbar med ett helhetsperspektiv där kost, träning och motivation ingår. Andra coacher kan ha en annan inriktning. Fråga gärna coachen om metod och inriktning innan du går vidare.

Om du vill ha ett tydligt mål som hjälper dig att komma igång och behålla bra vanor under hela hösten så ska du absolut kontakta en hälsocoach.

Lycka till!

Innings svarar:

Ställ din egen fråga till Innings

Vad kan jag förvänta mig?

Fråga till Karin

Hej! Jag vill komma igång med träningen igen efter semestern och hitta bättre matvanor. Jag funderar på att gå till en hälsocoach. Vad kan jag förvänta mig av besöket? Karin Innings svarar: Hej och tack för din fråga till oss! En hälsocoach kan hjälpa dig att hitta motivation och drivkraft att ändra på din livsstil. […]

Läs mer →