Majs Keller

Kanelbullens dag

4 oktober, 2012 | Kommentera (0)

M. Keller

Jag vet att det kanske inte är det enda rätta att skriva om kanelbullens dag på en hälsosajt men å andra sidan vad är det rätta? Jag bestämmer själv om jag kan slänga i mig en kanelbulle eller två. Jag inser att vi är vuxna människor till att kunna välja. Usch, jag känner att jag ställer mig i något slags försvar och jag avskyr det. Därför har jag gjort en liten lösning:

Majs

Du kan göra supernyttiga chokladmuffins i knäckformar. Då kan ingen skälla på att du tar två eller kanske tre.

Du kan göra på mald havregryn, dinkelmjöl, mandelmjöl, grovhackade pekannötter, vaniljpulver,  kakao, ägg, salt och du kan blanda ner banan om du vill ha bananmuffins? Choklad finns ju överallt och använd gärna så mörk choklad du kan!

Majs

Här har du världens bästa vaniljpulver jag tycker alla bör använda. Bourbon vaniljpulver som är helt ekologiskt. Passar perfekt för LCHF:are och fitnessfajtare och rent allmänt. Den är snarare bättre än allt annat jox!

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Baka | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)