Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Majs Keller

Tjohooo

4 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Jag är lite dramatisk. Lite som en fjolla och med det menar jag absolut inget negativt förutom att man kanske just är lite för dramatisk och hysterisk. Den enda skillnaden mellan mig och fjollor är att dom sminkar sig, kan föra sig i klackskor och passar mycket bättre i klänning än just mig. För det är väl vad alla fjollor har? Smink och klänningar? Skämosido. Jag kör ju stora fester på över hela Sverige och nu är det snart dags för klubb på nattklubben Sliver i Karlshamn. Det är så roligt och peppande att få göra det man är bra. Det är uppskattat och välkommet. Det är också så mycket tacksammare att jobba med fest i småstäderna än i huvudstan. Vi är för bortskämda!

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Fest | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)