Majs Keller

Pizza

6 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Majs

Jag tycker ni ska testa min pizza. Den är faktiskt god.

Majs

Majs

Det bästa av allt är ju att du kan välja vilket tillbehör du vill ha. Bacon, skinka, ost, tomater, kronärtskocka eller något annat. Det finns inget hinder och smeten kan inte bli nyttigare än så här. Jo, det kan bli det men kör och testa. Det är gott!

Postad: 6 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Mat | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)