Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Majs Keller

Pannkakor

9 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Majs

Jättenyttiga pannkakor för dig som tränar eller bara vill vara nyttig. Vispa ihop 1 äggvita med 1-2msk havregryn, du måste mixa sönder havregryn och blanda ner 2 matskedar Kesella. Låt smeten stå och svälla och dutta ner en nypa salt. Stek i ekologisk olivolja. Servera med en egen  Drottningssylt på blåbär, hallon och bourbonvanilj!

Majs

Utan att vara oförskämd så kan man alltid tipsa föräldrar som har överviktiga barn att laga dessa pannkakor och skvätta över lite florsocker? Pannkakorna är ändå så väldigt nyttiga!

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Mat | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)