Majs Keller

Maränger

11 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Majs

Det här är inte vilka maränger som helst utan det är nyttiga maränger på äggvita men utan socker. Det funkar. Jag har testat och inte bara en gång utan flera.

* 1äggvita

* 1 droppe citronsaft

* 1tsk Bourbon vaniljpulver

* 50g jordgubbar (spara några för dekoration) du kan givetvis använda mera men det här är vad jag har testat under fitnessfighten och många rätter går ju att fortsätta att använda efter 30 dagar. Det är ju egentligen det bästa. Den enda skillnaden är att du slipper väga.

Majs

Låt jordgubbarna sjuda i yttepytte lite vatten, mosa och sila. Använd sylten till sylt så du får i dig allt du behöver. Låt saften få koka till ordentligt för nu har du inget socker som binder dem samman!

Majs

Om du vill ha perfekta och fina maränger så spritsa. I vanliga fall har du maränger inne i kanske  i ca 50 min-1 timme beroende på storlek. Det gäller samma här men plocka ut en maräng och smaka på innan du tar ut resten, det är så trist om de är blöta i mitten. Vilket det blev för mig första gången!

Majs

Postad: 11 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Baka | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)