Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Majs Keller

Shoulders

11 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Jag har tänkt över natten ifall ni tyckte det luktade bränt?  För att det inte ska bli några missförstånd så köper jag verkligen inte Häd änd shålders och jag förespråkar verkligen inte produkten. Jag gillar bara väldigt mycket reklam (dålig reklam) men det betyder inte att jag köper produkterna som bara innehåller en massa strunt. Absolut inte.

The end….

Postad: 11 oktober, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)