Majs Keller

Julmaten

30 november, 2012 | Kommentera (0)

Denna månad eller rättare sagt efter helgen börjar julen. I år känns det lite mera stressigt. Jag måste laga mat som är helt mjölkfri eller jag ska kombinera många rätter med mjölkfria produkter.

Jag ska baka pepparkakor på ägg, mandelmjölk, fiberhus, kardemumma, kanel, en skvätt honung, lite kyrddnejlka och riktigt smör. Jag ska baka fudge, choklad och lite annat. Jag själv som älskar mjölk men har blivit riktigt laktos måste tänka ett steg längre och det suger men samtidigt är det väldigt kul att upptäcka och skapa nya recept.

Postad: 30 november, 2012 Av: Majs Keller Kategori: Baka | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Majs Keller.
Ålder: 30 plus.
Bor: I min lägenhet hahaha.
Familj: Ja.
Sysselsättning: Driver Cornsfood.com, bloggar om allt annat än träning på finest.se och jobbar med fest, event och fotograferar mat.
Om mig: Jag älskar downhill, slalom, spela inlineshockey, lyssna på Celiné Dion och laga mat. Jag är rätt dramatisk men det går över lika fort och ångrar mig i sista sekund att jag kastade ett glas i backen. Jag är också väldigt klumpig om du frågar mitt förhållande.
Fokus just nu: Jag ska försöka träna intensivt men lagom och träningen ska pågå längre än 30 dagar. Jag kanske äter e pizza eller två men det är inte mitt största fokus.
Om bloggen: Den handlar om träning, mat och bra träningsmusik.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)