Movement Medicine med Mia Hozhona

Jag och Kurera

20 januari, 2014 | Kommentera (1)

Har vi kanske mötts förut? I november skrev jag en artikel för tidningen: Mer energi med flowyoga. Jag blev så nöjd med den snygga layouten av reportaget (gjord av  Malin på Kurera), och inte minst med bilderna från vår duktiga fotograf.

Vill du läsa artikeln och prova övningarna? Klicka här.

Kurera sid 1.web Kurera sid 2.web

Postad: 20 januari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Kreativitet | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Jag och Kurera

  1. Dellie skrev den

    VÄLKOMMEN 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)