Movement Medicine med Mia Hozhona

Prana Flow Yoga

21 januari, 2014 | Kommentera (0)

Jag har en förmåga att ständigt och alltid ge mig på pionjärt arbete och skapande. Jag bara är sån. Ibland känns det tungt att köra loket, och jag skulle så gärna få lite paus och bara behöva tuffa med lite bekvämt i restaurangvagnen liksom. Men för det mesta (och det är ju därför sådana som jag själv väljer att göra det vi gör) så är det alldeles för givande och inspirerande för att göra något annat.

Prana Flow yoga är en yogaform som jag var först med att ta till Stockholm. Vi är bara två Prana Flow-yogalärare i Sverige ännu så länge, och för fyra år sedan gick jag min utbildning hos Shiva Rea i Los Angeles och blev certifierad. Under dessa år har jag svarat åtskilliga gånger på frågan: “Vad är Prana Flow yoga?” 😉 och jag tänker att jag ska bena ut det litegrann här för er också.

Först och främst, för mig: Yoga är yoga.

Yoga är konsten att bli medveten om förbundet med mitt eget själv (mig själv) och alltet, helheten (allt och alla).

Bara en (1 st) av de åtta delarna av yogans väg är hatha: fysisk träning. Och av hatha yoga-former finns det många. Prana Flow är en.

Untitled-1

Jag jobbar med Prana Flow yogan i näringslivet: Yoga På Yobbet i Stockholm. Jag ger 3-4-dagars workshops efter efterfrågan över hela landet och i Norge. Har klasser på Ester-Adèle på Söder i Stockholm i mars. Coachar individuellt genom PT yoga.

För mig gifter sig Prana Flow perfekt med dans, meditation, den djupa närvaron och den starka människokroppen, som är så full av visdom.

Prana Flow to the people! 😉

bildspel5.500px

Foto: Pontus Fagerstedt fotofagerstedt.com

Postad: 21 januari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)