Movement Medicine med Mia Hozhona

Min förra blogg

26 januari, 2014 | Kommentera (0)

Innan jag flyttade till Kurera så bloggade jag här. För ett par veckor sedan skrev jag en dikt där, som kom tillbaka till mig idag:

 

DANCE, PRAY, LOVE

Resting in peace

utmost stillness

Creation of motion

and chaos

is not touched.

 

May all beings

dip and sip and

bathe

 

in this nectar.

 

And may it dissolve

my heart

home.

fb

Postad: 26 januari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga, Souldance | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)