Movement Medicine med Mia Hozhona

Creme de la creme: yogaweekend med Shiva

2 februari, 2014 | Kommentera (0)

m

Soaking up SUNSHINE och en green tea latte i Santa Monica efter bästa swadshistana flow yogan med kära, underbara Shiva Rea.

Yogarummet var proppfullt till sista mattan (det tar ca 80 st). Jag är redan fylld av inspiration och nya sekvenser till min sköna kurs “The medicine of moving into yourself” på Söder 5 lördagar i mars. Vill du vara med så finns det info här. : )

I morgon får jag TVÅ klasser med mästarinnan, yahoo! Därför är jag i kväll hemma och tar det superlugnt i sängen, har en liten förkylningskänsla i kroppen, väljer vila, ekologiskt ingefärsavkok, citron, zink, oreganoolja, täcke … vila är viktigast. Och ekologiska jordgubbar och maté. : )
Postad: 2 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)