Movement Medicine med Mia Hozhona

Som att vara hemma på Söder

4 februari, 2014 | Kommentera (0)

Kolla vem jag hittade på Shivas klass! Dunderfina Helena Wintre som driver Yoga Shakti därhemma på Söder.

20140202_153019

Jag hade inte ens mina glasögon på mig, men såg på håll en figur komma gående på Main Street i Venice. Och jag såg på kroppsspråket att det var Helena. Fastän hon inte “borde” kunna komma gående här i LA, liksom.

Likadant när jag tidigare på dagen i yogastudion på Exhale. Jag såg en ryggtavla komma in genom dörren. Jag hade ingen aning om att Helena var i stan – men jag visste direkt att det var hon. 🙂

Helena var på väg hem till Sverige från sina studier med fantastiska Paul Muller-Ortega. Han var en av filosofilärarna på min yogalärarutbildning med Shiva och jag kan inte nog rekommendera den som får chansen att studera med honom. Full av yppersta närvaro i medvetandet, dessutom såå lärd.

Så, en extra kram till Helena, hoppas din resa hem gick smooth!

Postad: 4 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Folk, Prana Flow Yoga | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)