Movement Medicine med Mia Hozhona

Som att vara hemma på Söder

4 februari, 2014 | Kommentera (0)

Kolla vem jag hittade på Shivas klass! Dunderfina Helena Wintre som driver Yoga Shakti därhemma på Söder.

20140202_153019

Jag hade inte ens mina glasögon på mig, men såg på håll en figur komma gående på Main Street i Venice. Och jag såg på kroppsspråket att det var Helena. Fastän hon inte “borde” kunna komma gående här i LA, liksom.

Likadant när jag tidigare på dagen i yogastudion på Exhale. Jag såg en ryggtavla komma in genom dörren. Jag hade ingen aning om att Helena var i stan – men jag visste direkt att det var hon. 🙂

Helena var på väg hem till Sverige från sina studier med fantastiska Paul Muller-Ortega. Han var en av filosofilärarna på min yogalärarutbildning med Shiva och jag kan inte nog rekommendera den som får chansen att studera med honom. Full av yppersta närvaro i medvetandet, dessutom såå lärd.

Så, en extra kram till Helena, hoppas din resa hem gick smooth!

Postad: 4 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Folk, Prana Flow Yoga | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.