Movement Medicine med Mia Hozhona

Santa Monica yoga

7 februari, 2014 | Kommentera (0)

 

Finns det fler yogastudios per kvadratkilometer än i Los Angeles? Hm… jag vet inte. Många är de. 🙂

När jag är här är det främst på studion exhale i Venice som jag går på klasser, främst för att jag är utbildad där och min lärare Shiva Rea undervisar där när hon är hemma i stan. Hon reser ju konstant över hela världen. Men jag går på flera andra ställen också. Här i Santa Monica finns underbara Bhakti Yogashala, Yogisanonymous, Yogaworks och nyöppnade Kundaliniyogacentret Golden Bridge yoga (där jag ännu inte har varit, vill verkligen hinna dit!).

Idag hade jag tänkt mig en klass i Free Form Yoga (we LOVE that!) med Erich Schiffman på exhale, men jag tog en dag helt fri från fysisk ansträngning, inklusive cykelturen till Venice från Santa Monica. “Alla” har influensan här och jag behövde vila kroppen jag med.

Här ett par bilder från helgen på nyrenoverade exhale, med Shiva i hjärtliga samtal med några av oss efter en Prana Flow klass.

 

bild 2

bild 3

Postad: 7 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)