Movement Medicine med Mia Hozhona

Eating prayers

7 februari, 2014 | Kommentera (2)

bild(3)

Hittade en vacker sida om hur några av våra mest älskade frukter, grönsaker och kryddor växer …

Tänk så mycket liv (prana), tid, magi och mänsklig arbetskraft det ligger bakom varje sak vi äter. Om man tänker på det när man sätter sig framför sin måltid, om man verkligen begrundar sin tallrik och allt som tagit sig hela vägen fram till den, från jordens många hörn. Då skapar man tacksamhet och mindfulness kring sin måltid.

Här är sidan med alla vackra bilder.

Postad: 7 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Mindfulness, Näring | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Eating prayers

  1. Dellie skrev den

    ja, verkligen, fina reflektioner av dig:) Vår distans till natur och jordbruk minskar vår förståelse för magin och tiden bakom.. jag skriver om det i skolan nu, så himla intressant 😀

  2. Mia skrev den

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)