Movement Medicine med Mia Hozhona

Oväntad bensinmacksmeditation i Los Angeles

10 februari, 2014 | Kommentera (0)

Igår tog jag bussen till dansen. Eller?

Såhär blev det. Jag skulle ta 1:an från Santa Monica ett antal hållplatser österut på Santa Monica Boulevard. In mot Los Angeles alltså. Där skulle jag byta buss och åka söderut, till Culver City där jag dansmediterar.

Halvvägs med 1:an stannar chauffören för att ta en toapaus på ett café! Efter cirka 5 minuter åker vi sen vidare. Och jag missar min anslutande buss, precis här, vid en stor bensinmack i en stor vägkorsning.

Jag blev nyfiken: “Åhå! Vad händer nu? Vad gör jag här?” Jag kollade när nästa buss skulle komma, det var en halvtimma senare, så jag ringde en vän och bad honom fiska upp mig. Cirka 40 minuter spenderade jag på macken med en kaffe, lite people watching, och med Thich Nhat Hanh och världens i särklass bästa lilla bok om mindfulness. Varje sida en juvel.

Sen kom Vic och vi for till dansen, sjungandes the Beatles i bilen.

Livet är ständigt bestående av nya stunder som vi inte vet ett enda dugg om. Så lite det är som blir som vi har tänkt det! Men förhåller man sig nyfiken och praktiserar mindfulness i en avslappnad kropp, då är lika spännande att komma i tid som att komma sent, att bli fast på en mack som att vara på väg till en destination.

Enjoy your unpredictable day!

 

Mitt HipstaFoto 943724001

Mitt HipstaFoto 943724001_1

Postad: 10 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Mindfulness | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)