Movement Medicine med Mia Hozhona

Soul Motion och 5Rytmer

10 februari, 2014 | Kommentera (0)

Ps. Vad jag dansar om söndagarna här? Soul Motion med Michael och 5Rytmer med Jo.

IMG_6782

Jag och Michael januari 2013

Mitt HipstaFoto 943724001_1.web

Beloved Jo!

Mitt HipstaFoto 943724001.web

Postad: 10 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Souldance | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)