Movement Medicine med Mia Hozhona

Tack, min Valentine!

15 februari, 2014 | Kommentera (0)

Kalifornien, jag älskar dig.

Du är vänlig, kreativ och kärleksfull. Det är snart tio veckor sedan jag kände mig arg och irriterad på “folk”, eller mötte ilska och irritation, huff och stön bland människor. Bara en sån sak. Min kropp är avslappnad, inte spänd. Andlighet är otroligt lättsamt, djupt, enkelt. Grödorna ekologiska och närodlade.

Du är också påfrestande och testande och tvingar mig att fortsätta lära mig om mig själv på djupet, fortsätta ta ansvar för känslor och livsval. Med dig vid min sida utvecklas jag i både mina skuggor och mitt ljus. Du klär av mig skikt efter skikt av Jante. Lär mig att inte behöva försöka vara lagom. Du lär mig att jag är värd allting jag drömmer om och längtar efter.

Du är full av individer som jag kallar min flock, min familj.

Tack, min Valentine!

bild 1

bild 2

Postad: 15 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Filosofi | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)