Movement Medicine med Mia Hozhona

Sinnessjukt god ekologisk raw food!

17 februari, 2014 | Kommentera (0)

Mitt HipstaFoto 945559009

Rawvolution. En 100 % ekologisk, vegansk, raw restaurang bredvid Yoga Works i Santa Monica.

Alltså, jag dör.

Jag måste nog äta här en gång om dagen mina sista fyra dagar här innan jag flyger hem på fredag.

På bilden: PIZZA MEXICAN
Walnut taco meat, guacamole, salas, seed cheese, cashew maya on crispy cheese nori.

Utanför bild (men i min mage och hela min kropp):
DECADENT DARK HOT CHOCOLATE
Almond milk, cacao, almond butter, cinnamon, cayenne, coco nectar

Himmel!

 

 

 

Postad: 17 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Näring | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)