Movement Medicine med Mia Hozhona

Electronic detox

27 februari, 2014 | Kommentera (0)

Jag vill skapa fler dagar i mitt liv då jag detoxar från dator och smartphone. Men det blir inte så många hela dagar per år. Mest när jag reser. Men knappt då heller.

Tänk om jag kunde ha en heldag i veckan fullständigt utan dator och smartphone. (Måste jag bo på typ en strand i Mexico för att leva i den verkligheten, funderar jag? Eller på mina drömmars ranch, ute på landet!)

Små steg på vägen dit, en dag i taget med medvetna val gör skillnad och känns bra.

En jättebra mindfulnessövning, samt electronic detox, är att bara åka tunnelbana, buss eller pendeltåg då man åker tunnelbana, buss eller pendeltåg. Inte ta upp telefonen. Bara vara medveten om att jag åker, när jag åker. Att jag är där jag är.

Men hur frestande på en skala är det, att “bara först kolla sina mail”? Och sen göra mindfulnessövningen… 😉 Nå, bättre att göra den än att inte göra den alls!

Kärlek på oss alla!

IMG_6121

Postad: 27 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Filosofi, Mindfulness | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)