Movement Medicine med Mia Hozhona

Snapshots från året

28 februari, 2014 | Kommentera (0)

Jag lämnade in min mobil på reklamation idag (tredje gången på ett år, men det är en historia utanför bloggen ;)). Ett utmärkt tillfälle att ladda över bilder till datorn.

Jag hittade ett album med tre panoramabilder. Klick, klick, klick! Vilken snapshot från året som gått!

1. September 2013. Sista kursdagen i Zen Coachingkursen med Kåre Landfald på Ängsbacka. En utbildning som verkligen fyllde i luckor, breddade mina vingar, smekte min själ och upplyste mina tankar. Så bra för mig.

bild 1

2. November 2013. Slottsskogen i Göteborg. Min morgonpromenad före den Yoga- & Souldance workshop jag fick hålla en höstruskig helg på NIA Movement.

Jag bodde och pluggade i Göteborg under de sista tre åren på 80-talet (!) och skrev en liten nostalgikrönika om novembervistelsen i min förra blogg här.

bild 2

3. Februari 2014. Home sweet (second) home. Santa Monica. Venice. Kalifornien. Min källa där jag tankar conscious movement, dans, yoga – och sol.

Hallelujah, jag älskar och saknar dig!

bild 3

Postad: 28 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.