Movement Medicine med Mia Hozhona

Snapshots från året

28 februari, 2014 | Kommentera (0)

Jag lämnade in min mobil på reklamation idag (tredje gången på ett år, men det är en historia utanför bloggen ;)). Ett utmärkt tillfälle att ladda över bilder till datorn.

Jag hittade ett album med tre panoramabilder. Klick, klick, klick! Vilken snapshot från året som gått!

1. September 2013. Sista kursdagen i Zen Coachingkursen med Kåre Landfald på Ängsbacka. En utbildning som verkligen fyllde i luckor, breddade mina vingar, smekte min själ och upplyste mina tankar. Så bra för mig.

bild 1

2. November 2013. Slottsskogen i Göteborg. Min morgonpromenad före den Yoga- & Souldance workshop jag fick hålla en höstruskig helg på NIA Movement.

Jag bodde och pluggade i Göteborg under de sista tre åren på 80-talet (!) och skrev en liten nostalgikrönika om novembervistelsen i min förra blogg här.

bild 2

3. Februari 2014. Home sweet (second) home. Santa Monica. Venice. Kalifornien. Min källa där jag tankar conscious movement, dans, yoga – och sol.

Hallelujah, jag älskar och saknar dig!

bild 3

Postad: 28 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)