Movement Medicine med Mia Hozhona

Nya yogamattor *yippee*

5 mars, 2014 | Kommentera (0)

Glad överraskning idag på en av mina företagsyogaklasser. Företaget hade köpt in 20 sprillans nya yogamattor!

Jag blir så himla glad. Det betyder att man värdesätter och hörsammar vår yogagrupp.

Fyra terminer hittills har jag fått köra lunchyoga med juristerna på det här företaget – trots att det varje termin står på kö andra grupper som vill ha någon annan ledd motionsform. Men mina elever har hojtat högt och skrivit protestbrev mot att yogan skulle läggas ner. 🙂

Och idag möttes vi av nya mattor. Tack och hurra för det!

Mitt HipstaFoto 991946993

Mitt HipstaFoto 991946993(1)

 

Postad: 5 mars, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)