Movement Medicine med Mia Hozhona

Danslokaler och vårsol!

11 mars, 2014 | Kommentera (0)

Efter lunch ska jag lämna bokföringen och åka och titta på två nya, potentiella lokaler för Souldance! Det är en lika sprittande glädjefylld känsla som att vårsolen är här!!

I USA är det så lätt att hitta lokaler. Det finns till expempel oändligt många kyrkorum för olika sorters fria kyrkor, med lokaler som hyrs ut utan att alls vara kopplade till kyrkan – eller ha några kyrkbänkar som man måste flytta på. 😉 Sen finns det Community Centers i varenda liten town, och massor av privatägda samlingslokaler. Ekonomin är som vi vet uppbyggd på ett helt annat sätt än här.

I västra LA dansar vi i en “Masonic Lodge”, en lokal och ett hus ägt av någon variant av Frimurare, som är en helt egen komplex historia som jag har dålig koll på, men jag vet att de stöttar kultur och utveckling. Har vi några frimurarsällskap i Stockholm med fina lokaler? Hör av er! 🙂

En bra danslokal ska ha:

1) ett härligt golv, helst i trä som andas och har historia av fötter
2) rätt storlek och rätt feeling
3) inga speglar, eller möjlighet att täcka för befintliga speglar
4) rätt pris
5) fett bra ljudanläggning

dance3

 

Postad: 11 mars, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Souldance | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)