Movement Medicine med Mia Hozhona

Meditation onsdag morgon

26 mars, 2014 | Kommentera (0)

What gives my life meaning and purpose? I must decide that answer for myself. Do I want a meaningful life or not? If so, how shall I create that? Let this be my inner prayer: Grant me the courage to create a meaningful life.

Daily Prayer by Caroline Myss

 

IMG_3640

Postad: 26 mars, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Filosofi, Meditation | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.