Movement Medicine med Mia Hozhona

Dansa dig fri från värk!

7 april, 2014 | Kommentera (0)

Har ni sett artikeln “Dansa dig fri från värk” i Expressen?

En svensk forskare i kulturhälsa har undersökt hur dans dans påverkar oss fysiskt, psykiskt, emotionellt och biologiskt. Hon bedrev en studie med kvinnor med utmattningssyndrom och kronisk smärta. Kvinnorna fick dansa i 90 minuter varje vecka under ett halvår.

Läs här hur det gick!

danceislife

 

 

 

Postad: 7 april, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Souldance | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.