Movement Medicine med Mia Hozhona

Dansa dig fri från värk!

7 april, 2014 | Kommentera (0)

Har ni sett artikeln “Dansa dig fri från värk” i Expressen?

En svensk forskare i kulturhälsa har undersökt hur dans dans påverkar oss fysiskt, psykiskt, emotionellt och biologiskt. Hon bedrev en studie med kvinnor med utmattningssyndrom och kronisk smärta. Kvinnorna fick dansa i 90 minuter varje vecka under ett halvår.

Läs här hur det gick!

danceislife

 

 

 

Postad: 7 april, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Souldance | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)