Movement Medicine med Mia Hozhona

Restorative Friday: viloyoga

11 april, 2014 | Kommentera (0)

 

Det är fredag, och jag brukar lägga upp ett self practice tips här just på fredagarna.

Idag ligger jag djupt nerbäddad i en förkylning (och ett litet ryggskott på köpet) och därför tänker jag unna mig en timmes restorative yoga. Restorative är fantastiskt!!!

Det är inte så jättevanligt i Sverige. Och det är inte samma sak som yin yoga (som också är en favorityogaform). Restorative är verkligen vila.

Den här practicen tänker jag prova, den ser jätteskön ut, man behöver bara en “prop” dvs ett hjälpmedel (i detta fall ett bolster eller en ihoprullad filt), och jag får lyssna på havets vågor kluckande in mot stranden genom hela klassen.

Om du också provar så berätta gärna i kommentarsfältet hur din practice var!
Thank God it’s a Restorative Friday.

Postad: 11 april, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)