Movement Medicine med Mia Hozhona

Fulländat om påsken

21 april, 2014 | Kommentera (0)

Om någon saknat min blogg här sista veckan, så … förlåt. Jag har haft ryggskott, ett värstingförkylningsvirus, samt lett en femdagars påskretreat i yoga och dans. 😮

Men nu är jag ledig för att bara vara sjuk. 😉

Eller… ledig? Som egenföretagare existerar inte riktigt det begreppet. Inte heller som konstnärligt utövande kreatör. Livet och arbetet vävs alltid samman. Det finns inga röda dagar.

Just nu är jag riktigt sugen på att bli anställd i något fantastiskt, kreativt, meningsfullt projekt på halvtid. Tills vidare. För det är nog min bästa balans. Att enbart vara egenföretagande – det är fantastiskt och fritt och kreativt på oerhört många sätt. Men med ungefär lika stor mängd stress och press också… 😉 Jag har gjort det här i några år nu, och jag har också under några år jobbat halvtid som egen och halvtid som konsult eller anställd. Och varianten att jobba halvtid som anställd har en ganska attraktiv balans, det ska erkännas. Särskilt alltså när man blir sjuk. Eller på de där underliga röda dagarna som folk pratar om… Och att ha kollegor är ju alltid ett utvecklande guld!

Men.

Det här skulle ju handla om ett sjukt roligt klipp om påsken! Det är bara så kul så att det får ingen missa!!

Postad: 21 april, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Kreativitet | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)