Movement Medicine med Mia Hozhona

Blåbärsris och mockasiner

24 april, 2014 | Kommentera (0)

 

Så här ska livet levas. Nära blåbärsris. I tysta, mjuka mockasiner. Under en klar och lagom varm sol. Och varje dag – varje dag i resten av livet – i och med naturen. Tillsammans.

DET finns i mina drömmar.

Mitt HipstaFoto 997476041_1 Mitt HipstaFoto 997476041_2 Mitt HipstaFoto 997476041

Postad: 24 april, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Filosofi | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)