Movement Medicine med Mia Hozhona

Santa Monica yoga

Postad: 7 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Prana Flow Yoga | Etiketter: , , , | Kommentera

 

Finns det fler yogastudios per kvadratkilometer än i Los Angeles? Hm… jag vet inte. Många är de. 🙂

När jag är här är det främst på studion exhale i Venice som jag går på klasser, främst för att jag är utbildad där och min lärare Shiva Rea undervisar där när hon är hemma i stan. Hon reser ju konstant över hela världen. Men jag går på flera andra ställen också. Här i Santa Monica finns underbara Bhakti Yogashala, Yogisanonymous, Yogaworks och nyöppnade Kundaliniyogacentret Golden Bridge yoga (där jag ännu inte har varit, vill verkligen hinna dit!).

Idag hade jag tänkt mig en klass i Free Form Yoga (we LOVE that!) med Erich Schiffman på exhale, men jag tog en dag helt fri från fysisk ansträngning, inklusive cykelturen till Venice från Santa Monica. “Alla” har influensan här och jag behövde vila kroppen jag med.

Här ett par bilder från helgen på nyrenoverade exhale, med Shiva i hjärtliga samtal med några av oss efter en Prana Flow klass.

 

bild 2

bild 3Söndag med Shiva i Venice

Postad: 3 februari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Folk, Prana Flow Yoga | Etiketter: , , , , | Kommentera

En UNDERBAR dag med dubbla practices med min ljuvliga Prana Flow yogalärare Shiva Rea i Venice.

I morse en manipura chakra practice: eldens meditativa kraft. Efter lunch en anahatha chakra practice: hjärtats öppnande, själens luftiga dans.

Så mycket kärlek, kraft, stillhet!

Och ömma höfter!! I morgon bitti kommer jag att stappla mig ur sängen. 🙂

Jag är som alltid grymt inspirerad för att skyffla in nytt kol i min egen yoga practice, och grymt inspirerad att skapa nya sekvenser och flöden till mina klasser och workshops hemma.

Här är jag med Shiva för ganska exakt fyra år sedan, 2010 här i Venice. Och nedanför är en bild vi tog idag. Both very dear to me. 🙂

 

miashiva

Mitt HipstaFoto 943724001När kommer bussen?

Postad: 20 januari, 2014 Av: Movement Medicine med Mia Hozhona Kategori: Kreativitet | Etiketter: , , , , | Kommentera

Things we do in Los Angeles.

LAyogaSök i bloggen

Om bloggen:


Namn: Mia Hozhona
Ålder: 48
Bor: Stockholm.
Sysselsättning: Driver Stockholm Prana Flow Yoga & Souldance. Coach och vägledare. Resenär. Skribent. Medicinkvinna.
Om mig: Passionerad utövare och lärare i conscious movement – flowyoga, frigörande dans, rörelsemeditation. Resväskan ofta packad. Kalifornien är något av mitt andra hemland, har tidigare bott i Indien, Australien och Italien. Hemsida: www.littlewing.se
Om bloggen: Om konsten att flytta in i sig själv genom yoga, dans, meditation. Jag filosoferar kring inre och yttre resor – från på Yoga på Yobbet hemma i Sverige, till mina resor och utbildningar i Amerika och Europa. Välkommen att följa med!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.