Mias Familjeblogg

Att träna med bebismage

I veckan som gick blev det många träningspass gjorda för fru Tjärnlund. Inte speciellt långa eller speciellt intensiva, men kontinuiteten känns viktig för att hålla träningsglädjen och kroppen igång. Ju större magen blir desto mer får löpning och pulsträning ge plats åt BodyBalance och yoga. I veckan blev det därför två BodyBalance-pass, ett hot yoga pass och två kortare löprundor.

Man ser ju onekligen lite lustigare ut än vanligt nu när kroppsformen är annorlunda. Det känns liksom inte så sportigt att ha en stor kula på magen. Dessutom krymper den vanligtvis rätt stora garderoben av träningskläder till ett fåtal plagg som inte klämmer och trycker på magen. Men det känns onödigt att köpa nya träningskläder för en så kort period som det ändå handlar om. Finns det förresten ens träningskläder för gravida? (Nu har jag googlat och självklart finns det träningskläder för gravida. Frågan är dock om det verkligen behövs? Jag röstar nej än så länge. Lite senare kan jag tänka mig att ett par byxor med riktigt elastisk midja hade varit skönt.)

Så här kan man i alla fall se ut när man försöker tränga in en bebismage i vanliga träningskläder. Lite lustigare än vanligt helt enkelt.

image

I hallen innan löpspåret. Mina löpartights från Craft och min grymma doftfria funktionströja från Lululemon har tagit mig igenom många ruggiga löppass.

image

I fjällen iklädd det mest använda plagget i min garderob – min Houdini hoodie. Dyr som tusan, men überskön, überlätt och av grym kvalitét. Jag har använt den flera gånger i veckan i fem år och den håller mig alltid lagom varm oavsett om jag är i fjällen, på väg till gymmet eller ute på löprunda.


3 comments on “Att träna med bebismage

 1. Webbredaktör on

  Jag lämnar i princip aldrig hemmet utan min Houdini-hoodie. Viktigaste plagget all times! =) /Redaktör-Emma

  Svara
  • Mia Tjärnlund on

   Kan bara hålla med! Går liksom inte att förklara hur bra den är. Man måste testa 🙂 Och jag som har haft min i fem år undrar så smått när det är ursäktat att köpa en ny? Den är ju inte trasig än, men det hade varit kul med en ny färg…

   Svara
 2. Webbredaktör on

  Jag har tre st – alla köpta på rea. Då passar jag liksom på! Får inte nog av färgerna heller 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]