Mias Familjeblogg

All världens trötthet

Efter en dryg veckas resande och en helgs spaande så har nu all världens trötthet kommit över mig. Kanske är det jetlag. Kanske är det timmarna i bad och på divaner. Eller så är det bara så enkelt som att vara hemma igen. I sitt eget hus. Med sin egen familj. Och sin egen säng. Men kroppen blev helt plötsligt så outsägligt trött så jag kan inte hålla ögonen öppna och jag har somnat i omgångar under dagen - i bilen, på soffan, i barnens säng.

Ikväll blir det max en kopp te framför tv:n. Imorgon blir det fokus på återhämtning. Goda juicer, epsombad, kanske en promenad. Vi har påsklov denna veckan så det är bara två dagars jobb planerat och lite kortare dagar på dagis och fritids för barnen. Och så börjar äntligen gravidyogan! Det ser jag verkligen fram emot nu när träningen i övrigt går på lågvarv.

 

b78ef8e4c2e311e395510002c9b4c044_7

f4ef535ac2e311e3b70a0002c956892e_71c56e138c2e411e39be60002c9db7384_72904a73ac2e411e390cf0002c955b01c_7Det blev en kort promenad längs den underbart fina stranden imorse. Vinden blåste iskall, men jag var helt tvungen att komma ut och andas lite.

aa4e2eccc32711e380880002c9c7b4ea_7Tylösands spa är inte bara ett spa utan också Sveriges största konstgalleri. Mestadelen består av fotokonst av artister och världsstjärnor men där finns även skulpturer och målningar och verk av svenska konstnärer såsom Ernst Billgren och Henrik Schyffert (som är en jäkligt bra fotograf). Det här fotot av en ung Bruce Springsteen (dock inte taget av Henrik Schyffert, haha) fick högt betyg av mig och mannen. 

imageJag o magen slappar. Jag blev sjukt tacksam i lördags morse när jag packade (på en kvart) och insåg att jag hade en sprillans ny, fin baddräkt att ta med till stormagen.

imageNöjd man 1.

 

imageNöjd man 2. På gym med härligaste utsikten. Nu ser man inte det på bilden, men han är dressad från topp till tå i nyimporterade, fina träningskläder från NY. Tröja och shorts från Lululemon och blå Nike Flyknits som i USA ligger på ungefär halva priset mot hemma.

imageFå saker toppar en riktigt god räkmacka på kavring för en nyss hemkommen västkustbo.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet.  Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo!  Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]