Mias Familjeblogg

Triathlon och kohagehäng

Idag hade några vänner arrangerat ett spontant triathlon nere i Barsebäck när en planerad tävling blev inställd. Jag hade lovat att ställa upp som tidtagare och funktionär om det inte var så att jag födde barn just precis idag, men det gjorde jag ju inte, så funktionär fick jag bli. Det var ett gäng härliga killar och tjejer som träffades och körde grenar och distanser efter tycke och smak – allt från sprintdistans på enskilda grenar till en hel halv IM-distans. Mannen och killarna kom med fika och hängde några timmar på campingen där vi höll till och åskan höll sig på avstånd, så det blev en supertrevlig dag med många timmar utomhus. IMG_3000 IMG_3011imageDet blev ett ordentligt gäng som dök upp till start. Vi körde nedräkning och starttuta och hela kittet. Öresund var dagen till ära fullt av enorma maneter. Inga brännisar som tur var.imageimageimageSuperhärlig miljö och kanske världens sötaste kalvar. På båda sidorna om staketet.imageNöjd på picnicfilten.imageDet här blev familjens lunch idag. Med smoothie till såklart.

Nu är jag så trött att det känns som att jag körde själv så jag har slängt mig på soffan och ligger och bläddrar bland triathlon-bilder från förra sommaren för att känna mig som en i gänget. De här två är mina favoritbilder och jag kikar på dem ibland när jag vill känna mig stark och peppad. För kroppen minns den underbara känslan av att orka, att vara endorfinhög och att bli riktigt riktigt trött. DSC_1992Jag är verkligen ingen snabb cyklist (jag tränar inte cykling alls), men kanske är jag en av de gladaste i alla fall. Här på sprint-distans i Åhlatriaden förra sommaren.1389591_611687935535919_1468100903_nVärldsnöjd efter att ha klarat ett 17 km terränglopp på jättebra tid (för att vara mig) i höstas. Här med Magnus, vän och kollega som hade arrangerat dagens event. Här var jag gravid också, fast jag visste inte om det än.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]