Mias Familjeblogg

Utlottning av bebiskläder

Lillebror växer så det knakar och de första storlekarna är redan för små. Därför tänkte jag dela ut de fina bebiskläderna till några av er. Jag har plockat ihop fyra stycken små bebiskit med fina bodys, tröjor, byxor och pyjamaser. Allt är i storlekar mellan 50 och 62 (även om eventuella lappar är bortklippta. Jag hatar lappar i plagg och klipper alltid bort dem) och allt (med något enstaka undantag) är i ekologisk bomull.

Eftersom jag fick Sander mitt i sommaren så är ett av kitten ett sommarkit där kläderna är kortärmade. Det passar bäst till dig som ska ha barn framåt sommaren och alltså ungefär just har kommit på att du är gravid. Men alla är givetvis välkomna att tävla om vilket kit som helst.

För att du ska vara med i utlottningen vill jag att du låter mig bara veta vilket kit du helst vill ha. Lämna ditt svar som en kommentar till det här inlägget eller maila mig på mia.tjarnlund@gmail.com så är du med och tävlar. Du kan lämna ditt svar hela veckan ut och så annonserar jag ut vinnarna på måndag morgon. (Jag lägger bara ut namnet på de som vinner så maila om du vill tävla lite mer anonymt.)

Lycka till!

PS. Jag är enväldig domare. DS.imageNeutrala kittet: vit omlott-tröja (Giggle NY stl.50-56 eko), beige body (Åhlens stl.56 eko), ljusgrå body (Åhlens stl.50 eko), vita + grå byxor (Åhlens stl.56 eko)imageGröna kittet: elefant-pyjamas med fot (stl.56 eko), gröna byxor (stl.56 eko), mönstrade byxor (stl.50 eko), grön-randig body (stl.62 eko). Allt från Åhlens.imageSommarkittet: två pyjamaser (KappAhl stl. 50 el. 56), två bodys (Giggle NY stl.50-56 eko), två byxor (Åhlens stl.50 eko)imageMönstrade kittet: melerade blå byxor (KappAhl stl.56 eko), randiga byxor (KappAhl stl.50 eko), body med blå rävar (KappAhl stl.56 eko), body med frukter (PoP stl.50), gröna byxor (PoP stl.50)


17 comments on “Utlottning av bebiskläder

 1. Linda on

  Kit nr 1 hade ju varit perfekt till min svägerska som ska få en liten flicka i början av december. Så jag lägger min röst på just Nr 1 :). Med vänlig hälsning Linda

  Svara
 2. Nathalie Koverman on

  Jag vill väldigt gärna vinna det neutrala kitet! Min lilla Lola är 6 veckor men en liten liten tös som troligtvis växer i stlk 56 om nån vecka. Vi har fastnat i rosa, en härlig färg men jag vill gärna mixa upp med lite mer neutrala färger.
  Det har varit så spännande att följa din graviditet och nu efteråt. Och din livsstil inspirerar till hälsosammare vanor! På måndag börjar mamma-gympan för mig!

  Svara
 3. Marita on

  Det söta neutrala kitet skulle passa fint till mitt första barnbarn som föds i januari. De blivande föräldrarna har inte velat ta reda på kön innan så detta skulle vara perfekt

  Svara
 4. Lisa Tisell on

  Vilken underbar tävling som jag självklart vill vara med i. Jag har nu varit mamma i två dagar till min fantastiske son, Sander Tisell. Ja, det är tack vare att jag hittade din blogg i somras och följt med stor glädje som jag valde att även kalla vår son för Sander! Tycker det är så vackert, mjukt och kraftfullt på samma gång. Det vore därför underbart att klä vår älskling i samma kläder som ditt hjärta burit! Alla kitten var fina men jag och min man föll lite extra för det mönstrade :). Sander hälsar från Umeå och skickar en kram till dig och Sander i Helsingborg!

  Svara
 5. Linda Sundqvist on

  Hej. Vilken bra tävling. Min lilla tjej skulle bli så söt i det gröna kittet. Hon är lite rödlätt så grönt passar henne så himla bra. Ha en bra dag/Linda

  Svara
 6. Annica on

  Jag skulle vilja vinna Neutrala kittet, eftersom sist jag var på ultraljudet och skulle ta reda på könet så gick det inte för bebisen klämde ihop benen. haha ^^ blev lite besviken. men därför vill jag vinna detta.

  Svara
 7. Emely on

  Vilken härlig tävling!!
  Jag önskar vinna det gröna kitet till min bästa kompis som ska bli mamma för första gången. Hon har en väldigt färgglad personlighet och jag tror att det här fina kitet passar den lilla familjen utmärkt. Att kläderna dessutom är ekologiska gör det hela ännu bättre. När min kompis blev gravid, blev hon mer medveten och nu använder hon bara eko produkter till sig själv och barnet! Ha det gott.

  Svara
 8. Roger Carlström on

  Min son föddes för tidigt och är nu 8 veckor. Nu börjar storlek 50 passa honom, vilket känns skönt. Mindre kläder har varit svårt att hitta.
  Jag tycker att det mönstrade kittet skulle vara fint på honom.

  Svara
 9. carina Ekelund on

  Det gröna kittet.
  skulle vilja ge det till en kompis som alltid finns där för oss hjälper och stöttar. Nu har hon presic blivit mamma till en pytte mini liten kille.
  så nu är det våran tid att finnas där och stötta.

  Svara
 10. Carola L on

  Efter många års väntan på kusiner till våra barn (17, 15 och 9) så har de fullkomligt börjat spruta ut! För ganska precis två år sedan kom den första och snart kommer nummer tre och fyra! Det vore så roligt att kunna glädja de blivande föräldrarna med kläder! Jag skulle vara glad till vilket kit som helst, men sommarkittet vore inte så tokigt eftersom alla barn i släkten föredragit kortärmat även under kallaste vintern!
  Har delat på min blogg: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2014/november/babyklader.html

  Svara
 11. Annelie R on

  Hej!

  jag skulle bli otroligt glad och tacksam om vi vann det mönstrade kitet.
  Min lille Hugo är söt i allt, men det vore kul med något som inte är rosa, väldigt nopprigt eller är blekt av urtvättad kräks. Det är de flesta av hans små dressar idag som vi ärvt efter min systers döttrar.
  Jag tror att både jag och Hugo skulle bli superglada för det mönstrade kitet och det vore väldigt kul att få visa upp honom på första besöket på jobbet i jättefina kläder!:)

  Kram Annelie o Hugo

  Svara
 12. Caroline, ung tvåbarnsmamma! on

  Nu har vi äntligen plussat igen och väntar en liten guldklimp i juli. Tycker det är svårt att välja, gillade både gröna, sommar och det mönstrade kittet. Men jag antar att sommar kittet blir bäst om det blir en lika varm sommar som denna! 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]