Mias Familjeblogg

Vinnare i utlottning

Det är väl fortfarande måndag morgon? För då är det dags att kungöra vinnarna i utlottningen av bebiskläder.

Tack så väldigt jättejättemycket för alla era fina mail och kommentarer! Det är helt fantastiskt att läsa era små berättelser och få höra mer om vilka ni är! Jag hade helst velat ge er kläderna allihop, men det vet vi ju är lite svårt gjort. Så jag stålsatte mig, skrev ner alla era namn på små lappar och så drog jag. Ända tills alla kitten hade gått. Och de som hade mest tur i tur var:

Neutrala kittet: Jeanette

Gröna kittet: Emely

Sommarkittet: Anna Franzen

Mönstrade kittet: Linda Jansson

Sedan kände jag att jag både kunde och ville plocka ihop några tröstpris till er som varit med och tävlat. Så här kommer två extra-kit.

Carola L. Du får den här fina kortärmade bodyn från Villervalla till någon av de varma kusinerna. Jag skickar även med en liten söt eko-kofta ifall det ändå blir lite kallt.imageimage

Lisa Tisell. Jag drog alla lappar i skålen för att se vem som blev sist. Det blev du. Så din lille nyfödde Sander (hur bra smak?) får det här finaste fina eko-setet jag köpte på Giggle i NY i våras.image

Grattis till mjuka, fina, giftfria kläder som jag tror era barn kommer älska! Ni som har vunnit, skicka ett mail med er adress till mia.tjarnlund@gmail.com så får ni kläderna på posten inom några dagar.

Och alla ni som har hört av er som väntar barn, ligger med era nyfödda på BB eller har bebisar där hemma – ett stort lycka till och framför allt ett stort grattis till era små liv!

Puss och hej, bebispastej. (Eller kanske inte ändå…)image‘Mamma, är det den bebisen där på andra sidan skärmen som ska få mina fina, sköna kläder?’ ‘Ja, min son. Det är det. Tänk att du redan är så klok.’


2 comments on “Vinnare i utlottning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]