Mias Familjeblogg

En speciell dag

Spirituella vibbar

Idag har varit en väldigt speciell dag. Jag kan inte riktigt förklara varför, men den har varit lite magisk. Spirituell. Jag känner att kroppen har släppt på gammalt skräp. Jag träffade en vän på en långfika och vi pratade en massa viktigheter. Jag fick feeling. Och efter det kände jag en massa saker. Och jag gick på ett BodyBalance-pass ikväll och jag har aldrig varit så stark och så böjlig. Det var helt fantastiskt. Och efteråt blev jag alldeles rörd. Jag har tänkt på dem jag känner som inte finns mer. Dem jag saknar. Och tänkt att de nog ändå finns här mitt ibland oss. Det är en tröstande tanke.

Picnic inomhus

Igår hade vi också en härlig dag. Fast på ett annat sätt. Vi sov länge och sedan spenderade vi morgonen i köket där jag gjorde en stor sats bananmuffins. Vid lunch åkte vi iväg till nyfunna vänner för en promenad med picnic. Problemet var bara att regnet började strila ner precis när vi var färdigpackade och redo att ge oss av, så vi packade helt sonika upp picnicen inomhus istället och tog en promenad efteråt, i duggregn. Det blev en promenad över härliga vidder med barnen en bit bakom, som skyddade oss mot piraterna som tydligen var oss hack i häl.imageSkönt att ha ordentlig back-up.image image

Efter middagen åkte mannen iväg på tennisträning och hämtade sedan upp svärmor vid tåget. Jag och barnen varvade soffhäng med att öva olika yogaposer.imageSkulderstående. Skönt för en amningsstel nacke och en skön pose efter graviditet och förlossning. En tung livmoder blir liksom viktlös för en stund.imageEn slags semi-variant av plogen som är grymt skön för ländryggen. När jag ammar på natten ligger jag liksom som en bakåtböjd ostbåge (det blir så när man har små bröst som inte räcker över hela sängen) och känner mig typ konkav resten av dagen. Tills jag gör så här. imageLillkillen diggar också skulderstående. imageAlltså vad håller ni på med?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]